Güncel

FEDAŞ işçilerinin direnişi 23. gününde

Dersim’de DİSK/Enerji-Sen üyesi Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri AŞ (FEDAŞ) işçilerinin düşük ücret zammına karşı 9 Ağustos’ta başlattıkları eylemler 23'üncü gününde devam ediyor.

Dersim’de DİSK/Enerji-Sen üyesi Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri AŞ (FEDAŞ) işçilerinin düşük ücret zammına karşı 9 Ağustos’ta başlattıkları direniş 23. gününde devam ediyor.

Direnişin 23. gününde konuşan ve taleplerinin açık olduğunu vurgulayan DİSK/Enerji-Sen Genel Sekreteri Emin Atsız, “Çalışırken ölmek istemiyoruz. İnsanca yaşayabilecek bir ücret istiyoruz. Bu sorunu daha fazla görmezden gelemezsiniz. Çünkü burada direnen enerji işçileri sorunları çözülene kadar sizi o koltuklarda rahat oturtmayacak. Sizin düzeniniz yüzünden her gün trafolarda, direk tepelerinde can veriyoruz. Siz mi vereceksiniz bunun hesabını. Siz vereceksiniz!” dedi.

Mücadelemiz ilk günkü kararlılığıyla devam ettiğinin altını çizen Atsız’ın konuşmasının ardından direnişte olan işçiler, “Biz Haklıyız Biz Kazanacağız!” sloganıyla karşılık verdi.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu