GüncelManşet

Devrimci İşçiler’den BEDAŞ sitelerine siber eylem

H. Merkezi: Daha önce BEDAŞ’ta işçi cinayetinde katledilen Deniz İçli isimli işçi için BEDAŞ araçlarını kundaklayan Devrimci İşçiler, bu kez, Bursa’da yaşanan iş kazasına karşı BEDAŞ’a çok sayıda siber saldırı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Devrimci İşçiler, geçtiğimiz günlerde Bursa’daki VEDAŞ’ta işçinin ağır yaralanırken diğer işçinin bacağının kesilmesine neden olan iş kazasını protesto etmek için “Hak yerseniz hack yersiniz” diyerek BEDAŞ’ın sahibi olan Cengiz Kolin LİMAK Şirketi’ne ait çok sayıda enerji şirketinin internet sitelerine siber saldırı düzenlediğini açıkladı.

 

“Katilleri ezilenlerin adaletiyle tanıştıracağız”

Konu ile ilgili açıklama yapan Devrimci İşçiler, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da BEDAŞ’ta yaşanan işçi cinayetinde katledilen Deniz İçli ile BEDAŞ’ta işten çıkarılan ve direniş çadırında iken 70 TL’lik ilaçlarını düzenli alamadığı için sara hastalığından yaşamını yitiren Murat Göçmen isimli işçileri hatırlattı.

Siber eylemini Murat Göçmen’e de atfeden Devrimci İşçiler, “Hak yerseniz hack yersiniz” dedi ve açıklamalarını “Daha önceden belirttiğimiz gibi işçi cinayetleri devam ettiği sürece bizler de Devrimci İşçiler olarak alanlarda olacağız. Katilleri ezilenlerin adaletiyle tanıştıracağız” şeklinde sonlandırdılar.

 

devrimci iscilerden siber eylem2

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu