Güncel

OCAK AYI | Ölümsüzler Albümü’nün Arapçası Çıktı!

TKP-ML Ortadoğu Parti Komitesi, Ölümsüzler Albümü’nün Arapça baskısının yapıldığını duyurdu.

Ocak ayı çalışmaları devam ederken bir açıklama yapan TKP-ML Ortadoğu Parti Komitesi, Ölümsüzler Albümü’nün Arapça baskısının yapıldığını duyurdu.

Arapça albümün baskısına ilişkin tkpml.com sitesinde yer alan açıklamda, “1. Kongremiz Partimizi, ‘Ölümsüzler Partisi’ olarak belirtmiş, ölümsüzlerimizin mücadelemiz açısından önemini ortaya koymuştu. Bu şiar ile ölümsüzlerimizden öğrenmek ve onları halkımızla buluşturmak için Ortadoğu Parti Komitemiz tarafından Ölümsüzler Albümü Arapça’ya çevrilip yayımlandı” ifadeleri yer aldı.

“Coğrafyanın tüm dilleri gibi Arap halkımızı ve Arapça konuşan tüm ezilenleri ölümsüzlerimizle buluşturmanın coşkusunu yaşıyoruz” vurgusunun yer aldığı açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

“Albümün Arapçasını hazırlayan yoldaşlarımızın ifade ettiği şekli ile ‘Onların özgürlük çağrısını ve özgürlük yolunu’ bulunduğumuz her alanda halkımızla buluşturmanın en önemli adımını atmış bulunuyoruz. Ölümsüzlerimizin ideallerini, ideolojilerini, Partilerini ve neye karşı savaştıklarını en fazla yankı bulacağı topraklardır Ortadoğu coğrafyası. En fazla buradaki ezilen, horlanan ve savaşan, direnenler anlayacak ve onlardan öğreneceklerdir.

Coğrafyanın tüm dilleri gibi Arap halkımızı ve Arapça konuşan tüm ezilenleri ölümsüzlerimizle buluşturmanın coşkusunu yaşıyoruz.

Elbette bizler devrim topraklarımızdan uzakta da olsak, devrim yürekli militanlar olarak kalbimizin attığı coğrafyada göklere çekilen kızıl bayrağa rengini veren ölümsüzlerimizi her anımızda yaşatacak ve halkımıza anlatacağız.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu