Güncel

Atölye BİA Gazeteciler İçin Haber Atölyesi’ne Çağrı

AtölyeBİA programı kapsamında düzenlenecek olan Gazeteciler için Haber Atölyesi 8-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

H. Merkezi: 8-16 Kasım tarihleri arasında düzenelenecek olan haber atölyesi, gazeteciliğe giriş, hak odaklı habercilik, LGBTI odaklı habercilik, sağlık haberciliği, Türkiye okumaları, haber fotoğrafçılığı, habercilikte sosyal medya kullanımı, dijital güvenlik gibi konularını kapsıyor.

Atölye, gazeteciliğe giriş, hak odaklı habercilik, toplumsal cinsiyet odaklı habercilik, LGBTI odaklı habercilik, sağlık haberciliği, Türkiye okumaları, haber fotoğrafçılığı, habercilikte sosyal medya kullanımı, dijital güvenlik gibi konularını kapsıyor. Atölye süresince katılımcılar kendi haberlerini üretecekler ve katılımcılar program sonunda sertifikalarını alacaklar.

IPS İletişim Vakfı/bianet’in habercilik atölyeleri, yaygın medyanın farklı birimlerinden ve işsiz bırakılmış gazetecilere, iletişim fakülteleri gazetecilik, radyo ve televizyon bölümlerinin öğrencilerine, hak örgütlerine ve ilgilenen herkese açık.

Atölye için son başvuru tarihi 30 Ekim 2018. Atölye ücreti öğrenciler ve işsiz gazeteciler için 200, çalışanlar için 300 TL.

Atölye ile ilgili sorularınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu