Güncel

Kadın cinayeti: Fail daha önce yaraladığı kadını tahliye olduktan sonra katletti

İstanbul’da Mehmet Dinç isimli erkek, daha önce yaraladığı Fatoş Çetin'i hapishaneden tahliye edildikten sonra katletti.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde Mehmet Dinç isimli erkek, daha önce yaraladığı Fatoş Çetin’i hapishaneden tahliye edildikten sonra katletti.

Kadın cinayeti, Ihlamurkuyu Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Dinç, çocuğunun annesi olan “imam nikahı ile evli olduğu” 25 yaşındaki Fatoş Çetin’in yaşadığı gecekonduya geldi. Mehmet Dinç, pencereye çağırdığı Fatoş Çetin’i kesici aletle çeşitli yerlerinden yaraladı ve kaçtı.

Sabah saatlerinde kızının kaldığı odaya gelen baba Erdal Çetin, kızını yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Fatoş Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan çalışmanın ardından Fatoş Çetin’in cansız bedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan fail ise akşam saatlerinde Ataşehir’de yakalandı.

Mehmet Dinç’in 4 ay önce de Fatoş Çetin’i kesici aletle yaraladığı, bir süre hapishanede kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenildi.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu