Güncel

Şırnak abluka altında

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın Şırnak’ta yapacağı miting öncesi kent ablukaya alındı.

H.Merkezi: AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yarınki Şırnak mitingi öncesi köstebek yuvasına dönen yollar yapılmaya başlandı. Korucular ve kamu çalışanlarına mitinge katılım zorunluluğu getirildiği kaydedildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın Şırnak merkezde gerçekleşecek olan miting öncesi tüm kamu kurumları seferber oldu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alınmaya başlandığı kentte, uzun bir süredir bozuk olan yollar onarılmaya başlandı. Dünden bu yana devam eden çalışmalarda ilk defa yol çizgileri ve trafik levhaları konulmaya başlandı.

Geçmiş yıllarda ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası yerle bir edilen mahallelerde yapımı büyük oranda tamamlanan, ancak seçimlerden kaynaklı hak sahiplerine verilmeyen TOKİ konutlarının birçoğuna ise Türk bayrakları asıldı.

Taşıma için kurum araçları kullanılacak

Yine, İl Özel İdaresi başta olmak üzere birçok kurum aracının yarın çevre ilçe ve kentlerden insanları taşımak için görevlendirildiği öğrenildi. Kentteki korucular başta olmak üzere tüm kamu kurum çalışanlarının ise mitinge katılmaları yönünde uyarıldıkları kaydedildi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı

 

 

 

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu