GüncelKadın

Antep’te şüpheli kadın ölümü, ‘Bir yerden aşağı atlamam, atmışlardır’

Antep'te 7'nci kattan atlayarak intihar ettiği iddia edilen Feyza Nur Saydam'ın ölmeden 4 ay önce yaptığı bir paylaşımda "Ben bir yerden aşağı atlamam Allah korkum var benim, ama biri atmıştır. Hakkımı arayın" yazdığı öğrenildi.

Feyza Nur Saydam’ın ölümü Demirören Haber Ajansı’nda “7’nci kat balkonundan atlayan liseli Feyzanur, hayatını kaybetti” başlığıyla verildi. İHA ise Saydam’ın ölüm haberini “17 yaşındaki genç kızın şüpheli ölümü” başlığıyla duyurdu.

Antep’e bağlı İbrahimli Atatürk Mahallesi’ndeki Camcıoğlu sitesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda,  Feyza Nur Saydam (17) adlı kadın ailesiyle yaşadığı evin teras katından şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Saydam, yaşamını yitirdi.

7’nci kattaki evinin terasından düşerek hayatını kaybeden Feyza Nur Saydam’ın 17 Ağustos tarihinde kişisel Twitter hesabından yaptığı “Ben bir yerden aşağı atlamam, Allah korkum var benim ama biri atmıştır. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın” paylaşım, genç kızın ölümünde akıllara soru işaretleri getirdi.

Olay üzerine  polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu